Egy spirituális sátánista naplója

az élet ahogy én látom...egy spirituális sátánista naplója

Friss topikok

  • Thompshon[HUN]: Annyi közöd van a Spirituális Sátánizmushoz mint egy darab szar a sajtos omletthez. Szóval amiket ... (2011.08.24. 13:42) a mai nap

Archívum

a mai nap

2011.03.24. 14:11 x_J_x

A legrosszabb napom és már azért is másnak is a legrosszabb :DD haha 

fizika órán a tanárnőnek a képébe röhögtem,de nem szándékosan volt,de jól esett erre meg felháborodott a görény fasszopó,hogy vinnék el a rákos szürkék,de most úgy felhúzott,meg is átkoztam és sósav ömlött a kezére :D

 

Udvari szüneten mindenkit megátkoztam mert átkozós kedvem volt,egyébként is utálok mindenkit,de erről nem nyilatkoznék mert ez személyes ügy hogy miért.




 

A bejegyzés trackback címe:

https://satanicworm.blog.hu/api/trackback/id/tr1002767991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thompshon[HUN] 2011.08.24. 13:42:15

Annyi közöd van a Spirituális Sátánizmushoz mint egy darab szar a sajtos omletthez. Szóval amiket te művelsz az szánalmas. Átok? Azt se tudod mi az, még a tojás héj se jött le a seggedről!
Te csupán fikázod a hitünket, szóval jobb ha eltakarítod ezt a macskahányadékot a netről.
Ráadásul mocskolod a vallásunkat, szóval köszöni szépen nem kér belőled senki. Te szerencsétlen lúzer.

Sákszáj!
süti beállítások módosítása